Uddannelse

Uddannelse i neurofeedback efter Othmer-metoden

I Othmer-metoden arbejder vi med de udfordringer og symptomer som den enkelte møder i sin hverdag. Det udstyr vi anvender er udviklet gennem mere end 30 år. I dag har vi meget højt udviklet velfærdsteknologi der sikrer, at vi som trænere kan have fokus på klienten og ikke på det tekniske. Du kan læse meget mere om Neurofeedback efter Othmer-metoden her.

Othmer-metoden er en særlig tilgang til at træne neurofeedback, som i høj grad fokuserer på at tilrettelægge træningen til den enkelte. I Othmer-metoden anvendes den særlige Infra-Low Frequency (ILF) neurofeedback, en træning med fokus på forbindelser i hjernen (connectivity). Træningen kan individuelt tilrettelægges alt efter symptombillede og den dysregulering der gør sig gældende i den enkeltes nervesystem. Herudover tilpasses ILF-træningen den enkelte så det at træne bliver en god og behagelig oplevelse. På den måde er ILF-neurofeedback en særligt fleksibel og behagelig metode at arbejde med.

På vores grunduddannelse (Basic Course) lærer du at træne ILF-neurofeedback, så du efter blot en uge kan tolke symptombilleder og håndtere udstyret, så du kan gå i gang med at træne. På vores Advanced Course har du mulighed for at videreudvikle dine kompetencer indenfor neurofeedback, hvilket giver dig flere muligheder for at tilrettelægge forløb til dine klienter, med inklusionen af Synchrony og Alpha-Theta neurofeedback i din værktøjskasse.

Neurofeedback har vist sig effektiv til at afhjælpe en lang række psykiske, adfærdsmæssige og sundhedsmæssige udfordringer og lidelser. For at kunne levere effektiv og god neurofeedbacktræning, er det afgørende at man er i stand til at være i en relation, til de mennesker man har tænkt sig at arbejde med. Derfor er vores eneste krav til optagelse på uddannelse også: At man kan indgå i en relation til den målgruppe man regner med/ønsker at træne.

Neurofeedback er også en særligt gavnlig indsats, for dig der allerede arbejder med menneskers trivsel og bedring, om det er på et bosted, i skoletilbud, i privat klinik eller lignende.

Med vores uddannelse får du den rette viden og kvalifikation til at kunne tilbyde effektiv neurofeedback til mennesker med en lang række udfordringer.

Uddannelsen er et krav for at kunne købe NeuroAmp II , som er det medicinsk godkendte udstyr der anvendes til at praktisere ILF-HD neurofeedback. Efter endt uddannelse og eksamination modtager du selvfølgelig et kursuscertifikat, som viser at du har gennemført kurset i overenstemmelse med retningslinjer fra vores partnervirksomhed og certifikatudsteder EEGInfo / BEE Medic. Med denne kan du erhverve dig udstyret, samt få mulighed for videreuddannelse og yderligere certificering, inden for metoden.

Du kan læse mere om uddannelsens indhold og faglige kompetencebeskrivelse i vores studieordning.

Skal du i gang med Neurofeedback?

Infomøde

Vil du vide mere om Neurofeedback eller vores uddannelse, kan du høre meget mere på vores gratis infomøder. Du finder vores infomøder under vores begivenheder på facebook. Se også tidligere infomøder under videoer.

Se infodage her

Basic Course

Vores Basic Course er din grunduddannelse til Neurofeedbacktræner efter Othmer-metoden. Når den er gennemført er du klar til at bruge Neurofeedback i dit arbejde. Se hvornår næste uddannelsesforløb gennemføres.

Basic Course

Praksisdag

Har du gennemført Basic Course er praksisdag dit næste skridt som Neurofeedbacktræner. Der er deltagelse på en praksisdag inkluderet i Basic Course, du skal derfor blot huske at tilmelde dig. Praksisdagen er også for erfarne trænere, da dagen i høj grad formes af de deltagende.

Praksisdage

Advanced Course

Advanced Course er en efteruddannelse til Neurofeedbacktrænere uddannet i Othmer-metoden. Her udvides mulighederne for at hjælpe mennesker via nye træningsmetoder samt dyberegående viden omkring Neurofeedback.

Advanced Course

Tryk på billedet for at åbne i fuld størrelse...

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System