Uddannelse

Uddannelse efter Othmer-metoden

I Othmer-metoden arbejder vi med de udfordringer og symptomer som den enkelte møder i sin hverdag. Det udstyr vi anvender er udviklet gennem mere end 30 år. I dag har vi meget højt udviklet velfærdsteknologi der sikrer, at vi som trænere kan have fokus på klienten og ikke på det tekniske. Du kan læse meget mere om Neurofeedback efter Othmer-metoden her.

For at blive Neurofeedbacktræner, er det helt afgørende at man kan skabe en god relation til andre mennesker. Det er godt hvis man har en sundheds- social- pædagogfaglig eller terapeutisk grunduddannelse, men det er ikke noget krav.

Vi ser at Neurofeedback er en gavnlig indsats, for dig der allerede arbejder med menneskers trivsel og bedring, om det er på et bosted, i skoletilbud, i privat klinik eller lignende.

Skal du i gang med Neurofeedback?

Infodage

Vil du vide mere om Neurofeedback eller vores uddannelse, kan du høre meget mere på vores gratis infodage. Du finder vores infodage under vores begivenheder på facebook.

Se infodage her

Basic Course

Vores Basic Course er din grunduddannelse til Neurofeedbacktræner efter Othmer-metoden. Når den er gennemført er du klar til at bruge Neurofeedback i dit arbejde. Se hvornår næste uddannelsesforløb gennemføres.

Basic Course

Praksisdag

Har du gennemført Basic Course er praksisdag dit næste skridt som Neurofeedbacktræner. Der er deltagelse på en praksisdag inkluderet i Basic Course, du skal derfor blot huske at tilmelde dig. Praksisdagen er også for erfarne trænere, da dagen i høj grad formes af de deltagende.

Praksisdage

Advanced Course

Advanced Course er en efteruddannelse til Neurofeedbacktrænere uddannet i Othmer-metoden. Her udvides mulighederne for at hjælpe mennesker via nye træningsmetoder samt dyberegående viden omkring Neurofeedback.

Advanced Course

Tryk på billedet for at åbne i fuld størrelse...

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System