Advanced Course er for trænere som allerede er i gang, og ønsker endnu flere værktøjer i det daglige arbejde med neurofeedback.

Advanced Course giver dig dybere indsigt i mekanismerne bag neurofeedback og introducerer to yderligere træningsmetoder, Synchrony og Alpha-Theta.

Vores Advanced Course giver dig tilstrækkelig viden og erfaring til at du kan komme i gang med at træne Alpha-Theta og Synchrony. Sammen med ILF-HD Neurofeedback er Alpha-Theta og Synchrony vigtige metoder af Neurofeedback efter Othmer-metoden. Synchrony og Alpha-Theta giver flere muligheder i træningen så man både kan nå længere og få endnu flere effekter, til gavn for klienten.

Metoderne er ofte anvendt hos klienter med PTSD, angst, søvnbesvær, koncentrationsudfordringer, tankemylder og til peak performance.

I forløbet undervises der i den teoretiske og praktiske del omkring metoderne Synchrony og Alpha-Theta og vi vil fokusere på de nye muligheder de giver. Vi vil også sikre at alle er helt opdaterede ift. de klassiske træningsprotokoller med ILF-HD. Der afsættes tid til at afprøve og dele erfaringer med de nye træningsformer.

Bemærk at Synchrony modulet i Cygnet kræver tilhørende software, som købes separat. Alpha-Theta er allerede inkluderet på NeuroAmp II, dog kan der tilkøbes Add-On funktioner separat.

Det er en forudsætning for at deltage i Advanced Course at du har gennemført minimum 20 egentræninger. Derudover skal du være rutineret i at anvende udstyret og have erfaring med træningsforløb fra start til slut.

Advanced Course planlægges på baggrund af efterspørgsel.

Kommende planlagte Advanced Courses vil vises nedenfor. Er der ikke et på listen må du meget gerne kontakte os på mail@eeginstitute.dk, så kan du hjælpe til at få det næste planlagt.

Kommende Advanced Course

Advanced Course i neurofeedback november 2024

11. november kl. 08:30 - 13. november kl. 15:30

Advanced Course giver dig dybere indsigt i mekanismerne bag neurofeedback og introducerer to yderligere træningsmetoder, Synchrony og Alpha-Theta.

INDHOLD
Vores Advanced Course giver dig tilstrækkelig viden og erfaring til at du kan komme i gang med at træne Alpha-Theta og Synchrony. Sammen med ILF-HD Neurofeedback er Alpha-Theta […]