Hvem er EEGInstittute.dk

Se denne video og hør lidt mere om hvem vi er

Jette

Stifter Jette Myglegaard 

Jette Myglegaard ejer EEGInstitute.dk, og har siden 2001 drevet virksomheden PlusJob, hvor fokus altid er at alle mennesker skal have mulighed for at udleve sit fulde potentiale, herunder at finde sin rette hylde på arbejdsmarkedet. Kendskabet til arbejdsmarkedet og virksomhedernes behov har med relation som bærende element skabt utallige frugtbare ansættelser såvel på ordinære som på særlige vilkår. 

I 2013 blev Jette uddannet Neurofeedbacktræner og har i egen praksis gennemført mere end 1200 træninger. Jette har i et pilotprojekt, forestået uddannelse af medarbejdere i til Neurofeedbacktrænere i Aalborg Kommune. Jette har gennemført efteruddannelse indenfor neuropsykologi og neuropædagogik, og har løbende videreuddannet sig indenfor Neurofeedback gennem Advanced Courses i USA og Tyskland. 

Du kan læse meget mere om vores mission her.

Medarbejdere

Lasse Just Boll

Lasse Just Boll

Afdelingsleder Aarhus

Tlf. +45 28801071

LJB@eeginstitute.dk

Morten Trabjerg Nyborg

Morten Trabjerg Nyborg

Teknologi og formidling

+45 22269480

MTN@eeginstitute.dk

Specialister

Lene

Lene Laugesen:

Lene Laugesen har arbejdet som ledende psykiatrisk sygeplejerske igennem 25 år.

Lene og Henning uddannede sig som Neurofeedbacktrænere i 2013 og har videreuddannet sig bl.a. via Advanced Course i 2015 i USA og senest i München, 2018.

De har de sidste 8 år i fællesskab drevet Misbrugspsykiatrisk klinik i Aarhus, hvor de bl.a. tilbyder Neurofeedbacktræning.

Begge har erfaring med Neurofeedback i forhold til mange forskellige psykiske sygdomme via træninger i klinikken, samt gennem pilotprojekter med Neurofeedback i Blå Kors og Favrskov Rusmiddelcenter.

Lene varetager størstedelen af træningerne i parrets praksis, og har været supervisor for neurofeedbacktrænere i Blå Kors og Favrskov kommunes Rusmiddelcenter.

Henning

Henning Laugesen:

Henning Laugesen er Speciallæge i psykiatri i Misbrugspsykiatrisk Klinik i Aarhus.

Han arbejder fortrinsvis som konsulent i Blå Kors, Misbrugscentre og Bosteder med målgruppen med dobbeltdiagnoser - psykisk sygdom og misbrug.

Henning har altid interesseret sig meget for, hvordan hjernen fungerer og i den forbindelse kom interessen for Neurofeedback.

Hans

Hans Myglegaard:

Hans Myglegaard har igennem 35 år arbejdet med it og tekniske installationer, såvel på hardware som på softwaredelen. Han er uddannet Neurofeedback træner i 2013, efteruddannet i 2015 og 2018.

Hans har helt naturligt ansvaret, når det gælder den tekniske del af den velfærdsteknologi der anvendes i forbindelse med Neurofeedback.

Dette gælder både når vi underviser og den efterfølgende support når vores kunder efter veloverstået uddannelse er hjemme igen og klar til at gå i gang på egen hånd. 

Billede
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System