UDDANNELSE

EEG Institute uddanner fagpersoner i neurofeedback. Vi er Danmarks mest erfarne hold af undervisere, med en bred vifte af kompetencer. Siden 2018 har vi uddannet fagfolk til mange forskellige indsatsområder

NEUROFEEDBACK FORLØB

EEG Institute tilbyder træningsforløb med neurofeedback til private og virksomheder. Som undervisere og partnervirksomhed hos BEE Medic / EEG Info Europe, er du sikret den nyeste viden og højeste kvalitet i den neurofeedback vi tilbyder.

EEG Institute arbejder for at udbrede kendskabet til metoden neurofeedback.

Vi ser en mangel blandt de indsatser som er tilgængelige for mennesker der har det svært i Danmark i dag. Derfor ser vi også et potentiale i neurofeedback.

Neurofeedback er en nænsom, non-verbal og ikke-kravstillende måde at arbejde med overbelastede nervesystemer.

Socialøkonomisk virksomhed

EEG Institute er registreret socialøkonomisk virksomhed.

EEG Institute er registreret som socialøkonomisk virksomhed.

Vi vil gøre neurofeedback tilgængelig for dem der har det største behov. De har nemlig ofte også dårligst råd. Her ønsker vi at gøre en forskel.

Lær holdet at kende

EEG Institute er drevet af et team af ildsjæle, som har det fælles mål at gøre en forskel for dem der har det svært.

Vores uddannelse

Vores uddannelse er den hurtigste vej til at komme i gang med veldokumenteret neurofeedback. Er du nysgerrig? Så kan du læse mere nedenfor.

Hvad kan vi hjælpe med?

Kontakt os via formularen nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage.

“The brain will tell”

“The brain will tell”

Hjernen er et fascinerende og komplekst organ. Her hører alle vores tanker og idéer til, men også ubevidste impulser og følelser.

Nogle gange er det ikke os, men vores hjerne der kender den bedste løsning. Vi skal blot give den mulighed for at blive bedre.