Vores klinik

Neurofeedback hos EEG Institute

EEGInstitute er som partner ved EEG Info Europe/BEE Medic, og den førende uddannelsesinstitution herhjemme, en af de mest erfarne klinikker med neurofeedback i Danmark. Det sikrer dig den bedste effekt af træningen og maksimal tryghed i dit forløb.  Hos os får du...

  • Individuelt tilrettelagt træningsforløb
  • Test- og måleværktøjer til præcist at kortlægge dine udfordringer, og måle progression.
  • Fleksible tider med dine behov i fokus
  • Et uforpligtende rum hvor der ikke stilles svære krav
  • Terapeutisk indsats som ikke tager udgangspunkt i samtale, for at du kan få det bedre

Som undervisere i metoden har vi viden og erfaring med en lang række udfordringer, herunder migræne, ADHD, autisme, angst, smerter, søvnproblemer mm. Hos os er du sikret neurofeedback efter den seneste viden og de mest efterprøvede metoder.

  

Hvordan foregår træningen?

Træningen foregår ved at man sidder behageligt i en stol og kigger på en skærm, ofte med hovedtelefoner på. Små sensorer monteres på hovedbunden, som kan måle den elektriske aktivitet i hjernen. Disse målinger bearbejdes af en computer. Herefter er opgaven blot at slappe af og følge med på skærmen, hvor man kan se på en film eller animation. Ved at påvirke billedet (størrelse), lyden (styrke) og evt. taktilt med en pude der brummer, modtager hjernen feedback på hvordan den arbejder. Dette muliggør en læringsproces, hvor hjernen lærer at regulere sin egen aktivitet mere hensigtsmæssigt.

Neurofeedback er afslappende og behageligt.

Se videoen nedenfor, hvor du kan se hvordan træningen ser ud i praksis.

Hvem kan træne neurofeedback?

Alle kan træne neurofeedback, uanset alder og funktionsniveau. Det kan man, fordi hjernen intuitivt lærer at selvregulere bedre. Med andre ord er træningen ubevidst for den der sidder i stolen. Neurofeedback er behageligt og meget motiverende undervejs. Selv de der har svært ved at sidde stille til hverdag, vil opleve at finde ro og afslapning når træningen igangsættes.

Om forløbet

Et neurofeedback træningsforløb består af min. 20 træningsessioner. Det sikrer at den effekt og bedring du oplever af træningen er blivende efter forløbet afsluttes. Alt efter belastningsgraden kan det være nødvendigt med mere end 20 sessioner.

Neurofeedback foregår i starten af et forløb 2-3 gange om ugen, hvilket senere kan justeres til 1-2 gange om ugen, hvis det ønskes. Træningen foregår regelmæssigt da det er vigtigt for at sikre hjernens læringsudbytte af træningen. Derfor er det også vigtigt at du som klient dedikerer dig til 2 sessioner om ugen, særligt under starten af forløbet.

Vi tilbyder gratis indlednede samtale om de udfordringer der gør sig gældende, hvis du vil være sikker på om Neurofeedback er noget for dig eller en du holder af.

Ved den indledende samtale vil vi afdække de primære udfordringer, foretage baselinevurdering af symptomernes sværhedsgrad og få svar på andre vigtige spørgsmål, som sikrer at træningen bliver 100% individuelt tilrettelagt.

Undervejs i forløbet vil der løbende blive fulgt op på udfordringer. Du vil også blive spurgt ind til din søvn og andet, som måske forandrer sig med træningen. Det er vigtigt at du giver din træner tilbagemeldinger hvis du oplever forandringer i dine symptomer. Kun på den måde kan din træner justere træningen præcist til dig.

Er du nysgerrig og vil du gerne vide mere, står vi klar til at snakke med dig. Kontakt os nedenfor, eller på tlf (se Afdelinger).

Pris

Én neurofeedbacksession koster 750,- inkl. moms.

Indledende samtale med vurdering af symptomer, historik og planlægning af forløb gratis.

 Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller vil vide om neurofeedback er noget for dig.

Kontakt os

Afdelinger

EEGInstitute.dk har to afdelinger, hvor du har mulighed for at få neurofeedback.

Aarhus: Rytoften 5, 8210 Aarhus V. Tlf. 2880 1071

Hirtshals: Stendyssevej 50, 9850 Hirtshals. Tlf. 2032 9901

Billede
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System