Vores klinik

Tekst m/billede

Du kan finde vores klinik og kontor på Brendstrupgårdsvej 23, i Aarhus N. 

I vores arbejde med at udbrede kendskabet til Neurofeedback og uddanne Neurofeedbacktrænere i Danmark er det vigtigt at vi har fokus på kliniske erfaringer, så vi altid er ajourført med de nyeste protokoller og kan tilbyde den højeste kvalitet af både uddannelse og træningsforløb. Derfor kan du altid kontakte vores Aarhusafdeling om både tekniske og kliniske spørgsmål.

På vores lokation i Aarhus afholder vi jævnligt arrangementer, såsom praksisdage, temadage og konferencer. Desuden inviterer vi indenfor, til en præsentation af Neurofeedback, hvor vi i vores klinik kan demonstrere hvordan teknologien fungerer og vi kan få en snak om hvordan du/i kan implementere Neurofeedback som værktøj i netop dit/jeres arbejde.

Vil du have Neurofeedback i Aarhus?

Vi tilbyder Neurofeedback træningsforløb, både fra vores klinik og mobilt, hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads. Vedholdenhed er centralt for et succesfuldt Neurofeedback træningsforløb. Derfor er vi fleksible i tilrettelæggelsen af et træningsforløb, så din kalender og dine behov kan blive tilgodeset.  

Et Neurofeedback træningsforløb består af min. 20 træningsessioner, så vi sikrer en god og blivende effekt af træningen. Et forløb starter med 2-3 sessioner om ugen, og kan justeres til 1-2 senere i forløbet, hvis det ønskes.

Vil du vide mere?

Kontakt os

 

 

Billede
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System