Indlæser Begivenheder

Basic Course Online november 2023. Grundkursus i Neurofeedback, inkl. opfølgende Praksisdag og Protocol Guide 7. udgave på dansk. Mandag den 20. november – onsdag den 29. november 2023, med fysisk fremmøde onsdag den 22. november. Lokation følger.

INDHOLD
Vores Online grundkursus er tilstrækkelig til at du kan komme i gang med Neurofeedback. Du får ikke kun den teoretiske basisviden. I uddannelsesforløbet indgår også minimum 6 praktiske Neurofeedback-træninger. Efter at have gennemført uddannelsen, vil du være i stand til at bruge Neurofeedback i dit daglige arbejde.

I praksisdelen arbejdes der sammen to og to, hvor rollerne skifter mellem at være træner og klient. Den 1. og 2. træning gennemføres på dag 3, Onsdag den 22. november hvor vi vil være tilstede med både teknisk og klinisk support, og dermed sikrer at i kommer godt i gang. Hver træningssession evalueres i mindre grupper når vi mødes online, så der genereres viden og skabes tryghed ift. anvendelsen af Neurofeedback i dit arbejde. Med i uddannelsespakken får du også Sue Othmers Protocol Guide 2019 i dansk udgave, samt deltagelse i praksisdag. (Se datoer nedenfor)

Det er en forudsætning for at deltage i Basic Course Online at man tilmeldes mindst to personer sammen, der har mulighed for at aftale tid til træningssessionerne i uddannelsesforløbet. For at tilmelde flere personer, skal du gennemføre den samme tilmelding også for de flere personer. Det er en forudsætning at der indkøbes eller lejes neurofeedbackudstyr til træningssessionerne.

Er du alene kan du stadig tilmelde dig og vi vil prøve at hjælpe med et match. Lykkes det ikke henvises til vores Onsite-forløb på Montra Skaga Hotel.

OPBYGNING
Onlineuddannelsen består af tre dele: Teoretisk materiale i form af video, praktiske træninger og konferencekald. Teori og praktisk træning tilrettelægger du selv i samarbejde med din træningsmakker, udover onsdag i første uge, hvor vi mødes til en fysisk træningsdag. Konferencekaldene er derudover den eneste tid der er fastlagt og skal overholdes.

Vi anvender Online-platform hvor al teori, arbejdsark og video kan tilgås. Over to uger har vi i alt 6 konferencekald af 1 ½ times varighed. Her følger vi op på teorien og gennemfører gruppesessioner som grundlag for den praktiske træning. Du kan se programmet nedenfor.

4-5 dage før start sender vi en uddannelsespakke til dig med uddannelsesmappen, Protocol Guide og alt andet du har brug for til uddannelsen.

Forud for uddannelsens start afholder vi et intromøde fredag den 17. november kl 14.00-15.30

PROGRAM
Konferencekaldene, som er obligatoriske, gennemføres kl. 16.30-18.00 mandag til torsdag i første uge og mandag til onsdag i anden uge.

Onsdag den 22. november i første uge undtaget. Denne dag mødes vi klokken 9.30-16.00 med fysisk fremmøde hvor vi skal træne og anvende udstyret for første gang. Lokation følger.

 Praksisdag (ikke obligatorisk) – med i din uddannelse følger en opfølgende praksisdag som afholdes efter endt udddannelse. Her har du mulighed for at drøfte dine cases med andre trænere og undervisere fra holdet. Dagen afholdes den 5. februar 2024. Tilmeld dig her.

PRIS: kr. 18.000,00 ekskl. moms og i DKK.

Basic Course november 2023

Tilmeld dig nu
Udfyld fomularen herunder, så er du godt på vej! Tilmeldingsfrist: 14. november 2023 kl. 23:59
*
*
Efter at du har trykket på tilmeld knappen, får du først en bekræftelse på mail fra os.
Derefter bliver du kontaktet af os og modtager samtidig betalingsoplysninger så du kan overføre beløbet til os.

Titel

Go to Top