Indlæser Begivenheder

Advanced Course giver dig dybere indsigt i mekanismerne bag neurofeedback og introducerer to yderligere træningsmetoder, Synchrony og Alpha-Theta.

INDHOLD
Vores Advanced Course giver dig tilstrækkelig viden og erfaring til at du kan komme i gang med at træne Alpha-Theta og Synchrony. Sammen med ILF-HD Neurofeedback er Alpha-Theta og Synchrony vigtige metoder af Neurofeedback efter Othmer-metoden. Både Synchrony og Alpha-Theta anvendes hvor der hos klienten er yderligere behov, efter vores basis ILF-HD træning. Metoderne er ofte anvendt hos klienter med PTSD, angst, søvnbesvær, koncentrationsudfordringer, tankemylder og i forhold til peak performance.
I forløbet undervises der i den teoretiske og praktiske del omkring metoderne Synchrony og Alpha-Theta og vi vil fokusere på de nye muligheder de giver. Vi vil også sikre at alle er helt opdaterede ift. de klassiske træningsprotokoller med ILF-HD. Der afsættes tid til at afprøve og dele erfaringer med de nye træningsformer.

Bemærk at Synchrony modulet i Cygnet kræver tilhørende software, som købes separat. Alpha-Theta er allerede inkluderet på NeuroAmp II, dog kan der tilkøbes Add-On funktioner separat.

Det er en forudsætning for at deltage i Advanced Course at du har gennemført minimum 20 egentræninger. Derudover skal du være rutineret i at anvende udstyret og have erfaring med træningsforløb fra start til slut.

Tid: 3 DAGE, Onsdag den 17. januar – fredag den 19. januar 2024. Hver dag kl 8:30 – kl 16:30, fredag dog til 15:30.

STED
Montra Skaga Hotel

Overnatning i superior-enkeltværelser på Montra Skaga Hotel kan bestilles hos os til den favorable pris af kr. 775 pr. nat. (excl. moms), incl morgenmad.

PRIS kr. 10.000,00
Deltagere udover én fra samme arbejdsplads kr. 9.000,00

Alle priser er eksl. moms og i DKK.

Advanced Course i Neurofeedback januar 2024

Tilmeld dig nu
Udfyld fomularen herunder, så er du godt på vej!
*
*
Efter at du har trykket på tilmeld knappen, får du først en bekræftelse på mail fra os.
Derefter bliver du kontaktet af os med yderligere information.

Titel

Go to Top