Nyborg, Fyn

Beskrivelse af klinikken

Terapihuset Fyn er ejet af Lotte Bertram, som også er den person, du møder i klinikken.

Mette Mørk Nielsen er samarbejdspartner og kan bookes via Center for Mentalisering.

I Terapihuset Fyn lægger vi stor vægt på en stærk faglighed, og tryghed for klienten, men også på en nærværende og omsorgsfuld behandling.

I klinikken tilbydes både ILF, Synchrony og Alpha-Theta Neurofeedback.

Træners baggrund

Jeg er uddannet socialrådgiver SLD, familiebehandler og uddannet i narrativ og mentaliseringsbaseret terapi, kunstterapi og i Theraplay.

Jeg har arbejdet med børn, unge og deres forældre, både som rådgiver og terapeut i snart 30 år. Jeg har stor erfaring med familieterapi og særlig viden om behandling og terapi ift tilknytnings og udviklingstraumer.

Jeg har holdt oplæg om Neurofeedback og Traumer på temadag hos EEGInstitute.dk og hos Nordic Center for Neurofeedback i Sverige.

I Terapihuset Fyn tilbyder jeg både neurofeedback og samtaler, som ofte kombineres. Desuden tilbyder jeg Theraplay inspirerede legeforløb.

Kundekredsen er en blanding af kommunalt henviste, primært børn, og private klienter. Jeg har ofte opgaver med børn der er anbragt i plejefamilie, hvor jeg ud over neurofeedback til barnet har supervision af plejefamilien og psykoedukation ift barnets skole eller daginstitution.

Mine private klienter kommer med en bred vifte af problematikker, herunder stress, angst, migræne, søvnproblemer, og eftervirkninger efter stroke. Desuden børn og unge med ADHD og Autismespektrumforstyrrelser.

Jeg er uddannet i neurofeedback som Othmer Certificeret Neurofeedbackterapeut i 2017. Det indebærer, at jeg ud over grundkurset (2015) har taget Advanced Course, ADHD Course samt Depression/Burn out Course, alle hos EEGinfo i Tyskland. Certificeringen betyder også, at jeg har dokumenteret min viden om neurofeedback ved en skriftlig og en praktisk eksamen hos EEGinfo.
Jeg deltager hvert år i Clinical Summit hos EEGinfo USA (online). Desuden har jeg i 2019 og 2020 deltaget i EEGInstitutes årskonference.

Jeg har i perioden 2015 til 2017 arbejdet med neurofeedback i kommunalt regi (børn og unge), og har siden 2017 været selvstændig i Terapihuset Fyn på fuld tid.

Kontaktinformation:

Christianslundsvej 50.1
5800 Nyborg

Tlf: 42630677
E-mail: lottebertram@terapihusetfyn.dk