Sorø, Sjælland

Beskrivelse af klinikken:

www.sygeplejersken.com er ejet af Dorthe Haarbo, klinikken har eksisteret siden 2020. Fokus er altid på potentialer, muligheder og styrker. Jeg har et talent for at finde ind til kernen af en udfordring og finde perspektiver, der åbner op for helt nye løsninger og fornyet håb. Jeg har et reflekterende talent og søger altid efter nye metoder, som kan bruges til at indfri livsambitionen, om et liv i mental ro med en høj følelse af lykke.

Klinikken er i maj 2023 flyttet til nye dejlige omgivelser, fortsat midt i smukke Sorø centrum, hvor der er gode parkerings forhold, og hvor der mulighed for at komme med kørestol.

Træners baggrund:

Som uddannet sygeplejerske har jeg arbejdet som udviklings sygeplejerske, projektsygeplejerske mv.

Jeg har en videreuddannelse i kognitive behandlingsformer, er mindfulness instruktør, uddannet neurofeedback terapeut og i gang med et forløb på ID Akademy, som psykoterapeut som afsluttes 2024.

Derudover har jeg haft forskellige kursusforløb med samtaleterapi og kommunikation.

Jeg har som sygeplejerske specialiseret mig i at arbejde med mennesker hvis liv er ændret pga. en sygdom, som de ofte vil være præget af resten af livet. Fysisk som psykisk.

Som nyuddannet sygeplejerske fik jeg lærerige år på ortopædkirurgisk, hepatologisk, gynækologisk henholdsvis på Bispebjerg og Rigshospitalet.

Under min ansættelse på epilepsi hospitalet i Dianalund, fik jeg stor erfaring i klinisk observation af forskellige epilepsi typer. Ofte havde patienterne også PNES, (psykogene non epileptiske anfald) mere kendt som funktionelle anfald. Denne behandling foregik på psykoterapeutisk afd. vha. kognitiv terapi.

Senest har jeg været projektsygeplejerske hos Aktiv Patientstøtte i Region Sjælland, i et forskningsprojekt, med det formål at øge livskvaliteten og nedbringe sundhedsudgifterne.

Ved den nære og personlige kontakt mellem borger og sygeplejerske blev der skabt et grundlag for “hjælp til selvhjælp” der indgyder mod og livslyst hos de patienter, der på grund af sygdom er i risiko for at miste livskvaliteten.

Målgruppe

I klinikken har jeg haft stor tilgang af klienter med stress, angst, ADHD, ADD – som har haft stor gavn af Neurofeedback samt sideløbende terapi.

Andre metoder

Neurofeedback fungerer rigtig godt i kombination med samtale. Det er godt, at kombinere metoden med øvrig hjælp til den udfordring, du står med. Jeg tilbyder både forskellige former for terapi og neurofeedback, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til netop dine udfordringer. Neurofeedback kan hjælpe dig til at skyde genvej til et sundere mentalt ståsted. Når du får ro i hovedet, slapper af og får din søvn, så har du også et andet overskud til at arbejde med dig selv.

Jeg er uddannet i september 202 ved EEG Institute. Jeg har siden deltaget på det amerikanske Clinical Summit.

I klinikken tilbydes følgende typer neurofeedback:

  • Basis ILF HD
  • Synchrony
  • Alpha-Theta

Kontaktinformation:

Rolighed 7
4180 Sorø

Tlf: 49401940
E-mail: Dorthe@sygeplejersken.com