København, Lille Kirkestræde 5, 3. sal.

Klinikken er en del af et fællesskab for selvstændige psykologer og psykiatere, centralt beliggende ved Højbro Plads i København K.

Jeg er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi med +30 års erfaring som behandler. Som neurofeedbacktræner er jeg uddannet i november 2018.

I klinikken vil det være mig, du møder og enkelte gange, efter aftale, en trænet assistent. I min klinik arbejder jeg både med psykoterapi og neurofeedback. Det er muligt at kombinere de to, hvilket jeg har gode erfaringer med.

Jeg arbejder med alle mulige problemstillinger. AD(H)D, autisme, søvnbesvær, angst, let til moderat depression, udbrændthed, traumerelaterede tilstande, senfølger efter hjernerystelse eller efter Covid mm. Børn og voksne.

Basisuddannet november 2018 i Tyskland v. Meike Wiedemann, Veronica Kreitmayr og Horst Schneider. Månedlig supervision i 2019 med psykolog og neuropsykolog, Andrea Blunk (CH). Supervision med denne fortsat ad hoc.

Når det er relevant, og man ønsker det, bruger jeg min erfaring som psykolog i løbet af træningsforløbet til, at vi også ser på mønstre og vaner og på måder at fremme de gode af dem og ændre de uhensigtsmæssige, som kan fastholde symptomer.

Når børn træner, er det i nogle tilfælde relevant med en eller flere forældresamtaler for at støtte hele familien. Det kan foregå hos mig eller sideløbende andetsteds.

Kurser
Februar 2019 Praksisdag ved EEG-Institute
September 2019 Årsmøde, EEG-Institute
Maj 2020 Temadag v. Meike Wiedeman, EEG-Institute
September 2021 Årsmøde, EEG-Institute
November 2021 Neurofeedback bei ADHD und Autismus-Spektrum Störung, v. Psychologin, Alexandra Rauter (2dage)
September 2022 Advanced Course, v. MD Roxana Sasu  (2 dage)
September 2022 Årsmøde, EEG-Institute
December 2022 Alpha-Theta + Synchrony, v. Meike Wiedeman and     Veronika Kreitmayr, (2 dage)
Juni 2023 ACAN (1st Annual Conference for Applied Neurofeedback, Birmingham (2 dage)
September 2023 Årsmøde, EEG-Institute. Deltager og oplægsholder om Traumer og Neurofeedback

Kontaktinformation:

Lille Kirkestræde 5, 3. sal
1072 København

Tlf: 27203146
E-mail: psykolog­@annemettebahner.dk