Brønderslev, Nordjylland

Beskrivelse af klinikken

Neurotræning er en del af konsulenthuset KarmaCompany, centralt placeret i Nordjylland. Når du møder op i Neurotræning´s lokaler, kommer du ind i trygge og hyggelige hjemlige rammer. Din Neurofeedbacktræner hedder Mattias Wennbring og er uddannet efter Othmermetoden august 2021. Mattias er meget engageret i det enkelte menneske og efter mange år som coach og træner indenfor elitesport, har han altid målet og det mentale helbred for øje. Vi arbejder meget med stressramte, unge med udfordringer og mistrivsel, samt Peak Performance.

Træneres baggrund

Mattias er gennem EEGInstitute uddannet Neurofeedbacktræner efter Othmermetoden, i august 2021, derudover har han en diplomuddannelse som elitetræner. Mattias har mange års erfaring indenfor elitesport og udvikling af mennesker. Han har erfaring i at coache og motivere mennesker med udfordringer gennem ansættelser i den offentlige sektor

Pia er uddannet coach og samtaleterapeut med mange års erfaring indenfor området, derudover er hun uddannet Neurofeedbacktræner efter Othmermetoden i august 2021. Pia vælger at benytte Neurotræning og samtaleterapi, som en helhed, således det er muligt at tage fat i dybereliggende psykologiske traumer og problematikker. Her kan være tale om div. diagnoser, samt selvskadende adfærd, opstået grundet psykiske ubalancer.

Fælles for begge vores trænere, er en stor faglighed, der understøttes af deres grundighed og viljen til at ville forandre menneskers liv til det bedre.

Kontaktinformation:

Algade 5
9700 Brønderslev

Tlf: 42915466
E-mail: mattias@neurotraening.com