Gentofte, Sjælland

Pari Astrid Vinther er den der tager imod dig til Neurofeedback træning i Gentofte. Pari kan således tilbyde træning i hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Klinikken ligger i en stor hyggelig villa, der også huser en psykologisk praksis.

Pari lægger stor vægt på at møde dig med respekt og nærvær i rolige omgivelser, der giver gode muligheder for at føle dig tryg og godt tilpas, så du kan nyde og få flest mulige positive resultater af din neurofeedback træning.

Træners baggrund:

Jeg er uddannet Neurofeedbacktræner efter Othmer-metoden i 2021 fra EEG Institute og har arbejdet med det i min private klinik siden da. Jeg har god erfaring med at træne Neurofeedback både med børn og voksne. Jeg træner personer der døjer med forskellige typer af problematikker, herunder opmærksomhedsproblematikker, tilknytningsforstyrrelse, angst, hjernerystelse, smerter, udviklingsforstyrrelser, ADHD, ADHD-lignende symptomer, Autismespektrumforstyrrelser og søvnforstyrrelser.

Min uddannelsesmæssige baggrund er cand.mag. i psykologi fra Roskilde Universitet. Ud over det er jeg også uddannet som familiebehandler.

Det er vigtigt for mig, at jeg arbejder anerkendende og lyttende, og er optaget af at se på menneskers ressourcer i stedet for begrænsninger.

I mine træningsforløb følges effekten systematisk. Vi vil sammen løbende følge op på, om indsatsen har den ønskede virkning i forhold til de mål og områder, der ønskes bedring omkring.

Tag endelig kontakt hvis du ønsker at høre mere om et forløb hos mig.

Kontaktinformation:

Adolphsvej 43b
2820 Gentofte

Tlf: 22909215
E-mail: pari.vinther@gmail.com