Give, Midtjylland

I Neuro4you møder du mig; Jette Bech Mathiesen, der er uddannet neurofeedbacktræner. Min tilgang er anerkendende og imødekommende. Jeg vil være opmærksom på, at du kan føle dig tryg, når du kommer. Nogle har f.eks. glæde af at komme på besøg inden, træningen starter – fordi det er tryghedsskabende.

Klinikken er beliggende i en separat afdeling af villaen, hvor jeg bor. Når du træner er det i rolige omgivelser. Hvis der er ledsager med, er der opholdsmuligheder under træningen enten inde i træningslokalet, i boligen eller ude i den store have.

Klinikken er beliggende i et boligområde i udkanten af Give, og du kan komme hertil med bus eller tog. Kommer du i egen bil er der mange parkeringsmuligheder.

Jeg har erfaring med at tage udstyret med ud, og tilbyder også træning til klienter, der af en eller anden grund ikke kan tage afsted hjemmefra. Jeg tilbyder også træning i virksomheder og på skoler.

Træners baggrund

Jeg har arbejdet 23 år i grundskolen (0.-9. kl.) som lærer og leder og har en meget bred erfaring med børn, der har særlige behov. Som skoleleder har jeg også meget erfaring med arbejdsmiljø; ansatte i fleksjob, langvarige sygeperioder og delvis tilbagevenden.
Privat har jeg selv været sygemeldt med langvarig arbejdsrelateret stress og oplevet, hvordan neurofeedback hjalp på de kognitive udfordringer.

Min yngste søn har ADD og har oplevet effekt af træningen, hvor han nu i meget højere grad evner at planlægge, have overblik, sove, have ro på og at kunne koncentrere sig i længere tid, men vigtigst af alt, så er der meget længere mellem humørsvingninger og angst.

Jeg er uddannet diakon/plejehjemsassistent, musiklærer og certificeret arbejdslystkonsulent. Jeg har løbende videreuddannet mig med diplom- og akademifag, og tilbyder samtaler og trivselsundersøgelser foruden træningsforløb med neurofeedback.

Som leder har jeg mange års erfaring i samtaler med en coachende tilgang, hvor det er klienten der er i fokus. Mine mange år i grundskolen gør det let for mig at skabe en tryg relation til børn og unge, der har nogle udfordringer at slås med.

Jeg arbejder både med børn, unge og voksne, da min erhvervsmæssige baggrund er så bred.

Jeg tilbyder samtaler samt walk-and-talk-samtaler, når der er behov for netop det ekstra tilbud. Jeg støtter også der, hvor der er behov for at finde frem til anden hjælp af forskellig karakter, som f.eks. at få tilknyttet sagsbehandler, socialrådgiver eller lignende.

Jeg er uddannet juli 2022.

Siden har jeg deltaget på EEGInstitutes årskonference 2022 og praksisdag i 2022.

I klinikken tilbydes Basis ILF HD træning.

Kontaktinformation:

Åsbjerg 43
7323 Give

Tlf: 71784038
E-mail: mail@neuro4you.dk