Hjørring, Nordjylland

Beskrivelse af klinikken

Kaarsbo Neurofeedback drives af Henriette Kaarsbo som tilbyder Neurofeedback efter Othmer-metoden. Klinikken er etableret i Henriettes private hjem i rolige omgivelser. Der er desværre nogle trapper i huset, men mulighed for at tilbyde træning i eget hjem, hvis man har wifi og en skærm/tv med HDMI adgang, som udstyret kan kobles op på. Alle oplysninger om klinikken findes i øvrigt på klinikkens hjemmeside.

Træners baggrund

Jeg er uddannet sygeplejerske, IPS-konsulent og Neurofeedback-træner og har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med for eksempel handicaps, diagnoser og mentale udfordringer med at skabe bedre livskvalitet, opnå større selvindsigt, skabe personlig udvikling og indfri personlige mål.

Jeg har job som IPS-konsulent, men det giver mening for mig, at tilbyde Neurofeedbacktræning, når jeg har fri.

Jeg møder mennesker med respekt og accept og tilbyder personlig støtte, vejledning og samtale som en integreret del af Neurofeedback-træningen.

På 8 måneder har jeg gennemført mere end 250 træningssessioner, og behersker således metoden med stor sikkerhed, selvom jeg er relativt nyuddannet træner.

Jeg har særlig erfaring med at træne og arbejde med personer med Aspergers Syndrom, ADHD, angst, stress og søvnbesvær. Alle mennesker kan have glæde af Neurofeedback, så jeg er åben for at træne alle, der ønsker et forløb.

Kontaktinformation:

Jørgen H. Nielsens Vej 4
9800 Hjørring

Tlf: +45 25 58 08 08
E-mail: kontakt@kaarsbo.dk