Skørping,

Om klinikken

Hjerneguf er ejet og drevet af Annette Uldum Haahr og det er også Annette du møder i klinikken. Hjerneguf er indrettet i et lille hyggeligt hus i Aarestrup, tæt ved Rold skov i Rebild Kommune

På klinikken Hjerneguf træner Annette både børn og voksne med mange forskellige udfordringer. Annette har desuden specialiseret sig ekstra indenfor: Adoptionsområdet, tilknytningsforstyrrelser, kognitive udfordringer, stress, ADHD, ADD, angst, OCD, PTSD, traumer, søvnbesvær, migræne.

Annette er oprindelig uddannet Social- og sundhedsassistent og har arbejdet som sådan indenfor ældreplejen samt børne- og ungdomspsykiatrien. Hendes primære arbejdserfaring har dog været som leder; Ældreplejen, HR-chef, afdelingschef i fagforening & A-kasse og inden hun gik selvstændig med egen klinik Hjerneguf, var hun ansat i 12 år som Funktions- og områdeleder indenfor Blå Kors Danmark.

Annettes store interesse for hjernen og dens plastititet ”hjernens evnen til at ændre sig og tilpasse sig gennem træning og læring” begyndte, da hun som mor til 2 adoptionsbørn (tvillinger) med kognitive samt tilknytningsforstyrelser søgte hjælp og blev anbefalet ”Feuerstein mediering og træning”. Annette begyndte derfor uddannelsen som Feuerstein mediator og har i dag et hav af kurser / uddannelser indenfor Feuerstein mediering.

Annette har trænet hjerner siden 2017 og har derfor stor erfaring og fantastiske oplevelser med sig af hvad man hjernemæssigt kan opnå – med den rette og rigtige hjernetræning.

Annette er uddannet neurofeedback træner efter Othmer-metoden hos EEG Institute. Foruden basisuddannelsen har Annette også taget overbygningsuddannelsen; Advanced Course og tilbyder således Neurofeedback ILF HD, Alpha-Theta og Synchrony i klinikken.

Foruden neurofeedback træning tilbyder Annette Uldum Haahr også Hypnose & Hypnoterpi med psykoterapeutiske færdigheder samt Feuerstein medering og træning. Træning og behandlinger som kan stå ene eller fint kombineres sammen med neurofeedback træning.

Annette Uldum Haahr er yderst dedikeret til sit abejde og har som højeste prioritet at sikre, at du som klient bliver mødt på en professionel, ærlig og respektfuld måde og at du hos Hjerneguf, må opleve og mærke dig mødt samt at din livskvalitet bliver øget væsentlig på flere punkter.

Med Annettes faglige ekspertise og store engagement, vil du opleve dig set og forstået og du vil hele tiden opleve dig i gode og trygge hænder. Du kan derfor, som klient være sikker på, at Annette tager dig og dine udfordringer seriøst og følger op på dig og dine kære med oprigtig interesse.

Annette er desuden medlem af EEG-Institutet og deltager hvert år på konferencer, netværksdøgn, dele-time samt modtager løbende træning og supervision indenfor neurofeedback området.

Hos hjerneguf tilbydes:

  • Basis ILF Neurofeedback til børn og voksne. (ILF= Infra-Low Frequency)
  • Synchrony og Alpha-Theta Neurofeedback.
  • Hypnose & Hypnoterapi med psykoterapeutiske færdigheder. Uddannet hos Hypnosehuset i Vejle – danmarks længste hypnoseuddannelse.
  • Feuerstein træning / mediering. Metode der prima er målrettet børn og unge med kognitive udfordringer og som har brug for strategier til at blive bedre til at lære at lære.

Generel information

  • Klinikken har venteområde til pårørende og der er kaffe / te på kanden.
  • Nem adgang med bil til og fra Aalborg, Randers, Århus, Viborg. Tæt på motorvej E45 samt hovedvej A13. Der er fri parkering udenfor.
  • For personer som ikke kan komme i klinikken, tilbydes Neurofeedback i eget hjem. Hør om muligheden.

Kontaktinformation:

Præstevej 2. Aarestrup
9520 Skørping

Tlf: 22211703
E-mail: kontakthjerneguf@gmail.com