Vedbæk, Sjælland

Om klinikken

Hjernebalance.dk er ejet og drevet af Pernille Krogh – neurofeedback-terapeut og uddannet sygeplejerske. På klinikken i Vedbæk hjernetræner Pernille Krogh både børn og voksne med neurofeedback efter Othmer-metoden.

Pernille er vant til at arbejde pro-aktivt med flere forskellige lidelser og udfordringer hos hendes klienter, og sørger altid for trygge og behagelige rammer under træningen. Hun arbejder desuden med mental præstation.

Hendes sundhedsfaglige baggrund gør, at hun har en stor viden om kroppen generelt, og den viden bruger hun aktivt i dialogen med hendes klienter.

I klinikken tilbydes:

  • Basis ILF Neurofeedback til børn og voksne. (ILF= Infra-Low Frequency)
  • Synchrony og Alpha-Theta Neurofeedback vil tilbydes fra januar 2024.
  • Lympha Press kompressionsterapi – behagelig og afslappende lymfedrænage, som stimulerer lymfesystemet og kredsløbet, og som virker beroligende på nervesystemet.

Generel information

  • Klinikken har venteværelse til pårørende.
  • For personer som ikke kan komme i klinikken, tilbydes Neurofeedback i eget hjem.
  • Nem adgang med bil, på cykel eller med bus. Altid gratis parkering.

Mere om Pernille Krogh

Pernille er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og har i mange år arbejdet professionelt med medicinsk udstyr, inden hun uddannede sig som neurofeedback-terapeut. Hendes sundhedsfaglige viden og erhvervserfaring, benytter hun aktivt i hverdagen, og man får derfor som klient det lille ekstra ved at benytte Pernilles klinik.

Hun er nærværende og har en opsøgende personlighed, og kommer aldrig med en anbefaling, hun ikke er tryg ved. Pernille lægger vægt på faglighed, og modtager derfor løbende træning og supervision, samt deltager i relevante danske- og internationale webinarer og på konferencer. Hun deltager også på EEG Institutes årlige konferencer.

Pernilles fokus er på at give hendes klienter en tryg, nærværende og omsorgsfuld behandling. Hendes passion er at fremme livskvalitet for de personer, hun er i berøring med privat såvel som professionelt.

Du kan derfor som klient være sikker på, at Pernille tager dine udfordringer seriøst og følger op på dig og dine kære med oprigtig interesse.

Kontaktinformation:

Bueager 25, Trørød
2950 Vedbæk

Tlf: 51865196
E-mail: kontakt@hjernebalance.dk