Greve, Sjælland

Beskrivelse af klinikken

GoBalance er en lille klinik, som tilbyder neurofeedback træning. Klinikken er drevet af Pernille Pommergaard.

GoBalance kan hjælpe den enkelte klient med at få bedre balance i livet, uanset hvilke gener, der gør sig gældende. Klienten bliver altid mødt med empati og nærvær. Samt der altid er afsat tid til en snak før og efter træningen, da den gode relation er et vigtigt udgangspunkt for samarbejdet.

Klinikken er etableret i Pernilles private hjem, i rolige og trygge omgivelser. Den er beliggende i Greve, syd for København, i udkanten af hovedstadsområdet. Der er gode parkeringsmuligheder og ligger kun ca. 7 minutters gang fra bus og S-tog.

GoBalance lægger stor vægt på tryghed for klienten og Pernille vil altid være tilstede under behandlingerne. Selve træningen foregår i et hyggeligt og rart lokale, som kun anvendes til neurofeedback træning.

GoBalance henvender sig til både børn og voksne.

Træners baggrund

Jeg er uddannet pædagog samt lærer og har siden år 2000, arbejdet på skoler for børn med autisme/ADHD og tilhørende diagnoser, såsom angst, skolevægring m.m.

Jeg har herved mange års erfaring med samarbejdet med talepædagoger, PPR konsulenter, fysioterapeuter og psykologer.

Jeg har bla. arbejdet på nogle af de store skoler i hovedstadsområdet (Brøndagerskolen, Baunegården, Frejaskolen og Skolen i Charlottegården)

Jeg arbejder til dagligt som skolelærer i indskolingen i Greve kommunens specialafdeling, for elever med autisme/ADHD.

Ved siden af mit virke i skolen, har jeg en lille klinik som er min hjertesag. Dette fordi jeg er overbevist om, at denne vej, er vejen for mange af mine elever. Jeg har undervejs i forløbet fundet ud af, at det kan bruges af alle, børn som voksne “Da vi alle vil være den bedste udgave af os selv”.

Mine klienter kommer med en bred vifte af problematikker, herunder stress, angst, migræne, søvnproblemer mfl. Samt børn og unge med ADHD og Autismespektrumforstyrrelser.

Jeg er uddannet i neurofeedback efter Othmer-metoden.

Jeg blev certificeret neurofeedbackterapeut i 2021 hos Eeginstitute som nr. 200, der er uddannet i Danmark.

For at at give dig den bedste neurofeedback træning, trækker jeg på min specialpædagogiske erfaring og skaber et trygt og tillidsfuld rum, hvor du kan føle dig godt tilpas, imens du træner din hjerne.

Alle mennesker kan få glæde af neurofeedback og jeg er åben og imødekommer  alle der ønsker træning, med et forløb til at få bedre balance i livet.

Ring eller send en besked, så vender jeg tilbage så hurtig som muligt.

Kontaktinformation:

Vangeleddet 28
2670 Greve

Tlf: 28226463
E-mail: info@GoBalance.dk