Morud, Fyn

Jeg hedder Britta Friis, 51 år gammel. Jeg arbejder som skolelærer (23 år) med specialelever der har forskellige udfordringer eller diagnoser som bl.a autsime, ADHD, OCD, angst, PTSD og skoleværing.  Jeg er også uddannet psykoterapeut og healer.

Ved siden af mit virke i skolen , har jeg en lille klinik og her er det vigtigt for mig, at klienten og dennes familie kan føle tryghed, nærvær samt mærker at jeg er omsorgsfuld og har et højt fagligt nivaeu.

Mine private klienter kommer med en bred vifte af problematikker, herunder hjernerystelser, depression, stress, angst, migræne, søvnproblemer, og PTSD. Desuden børn og unge med ADHD og Autismespektrumforstyrrelser.

Jeg er uddannet i Neurofeedback efter Othmer-metoden og Certificeret Neurofeedbackterapeut i 2018, som en af de første, der er uddannet i Danmark. Certificeringen betyder, at jeg har dokumenteret min viden om neurofeedback ved en skriftlig og en praktisk eksamen hos EEGInstitute.dk. Jeg har i 2019  deltaget i EEGInstitutes årskonference og er opdateret på indholdet fra årskonferencen 2020.

Jeg har siden 2018 arbejdet med Neurofeedback i kommunalt regi (børn og unge) på den skole jeg er ansat.

I de år jeg har arbejdet med Neurofeedback har jeg haft utallige gode resultater og som følge deraf tilfredse elever, forældre og klienter.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og ser frem til at kunne hjælpe dig

Britta Friis

Kontaktinformation:

Engvej 1
5462 Morud

Tlf: 21475111
E-mail: bf@brittafriis.dk