Hjemmetræning

EEGInstitute leverer neurofeedback som hjemmetræning i Danmark.

 

Med vores hjemmetræningsforløb er det muligt at træne neurofeedback i hjemmet jf. servicelovens §32 a.

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet, med både ansøgning og dokumentation.

Her på siden kan du læse mere om neurofeedback som hjemmetræning.

Neurofeedback er udviklet igennem mange år, det betyder at de tekniske processer er blevet mere og mere automatiserede. Udviklingen har muliggjort at benytte neurofeedback til hjemmetræning, fordi det er let, effektivt og kan varetages af de fleste børn og unges forældre i hjemmet.

Mange symptomer vi oplever i vores hverdag skyldes ubalancer i hjernen. Med neurofeedback kan vi skabe bedre balance i hjernen. Det gør vi ved at træne hjernens evne til ’selvregulering’. Med neurofeedback efter Othmer-metoden, viser vi ved hjælp af sanselig feedback, hvad hjernen laver, så den får mulighed for at regulere og skabe balance og stabilitet.

Det gør det muligt at styrke den kognitive udvikling og arbejde med mange symptomer som har rod i dysfunktion i hjerne og centralnervesystem.

Du kan lære mere om hvordan neurofeedback virker i denne korte video:

På vores youtube-kanal kan du også finde andre informative videoer. Hør f.eks. om andres oplevelser med neurofeedback eller se vores webinarer, hvor vi fortæller i dybden om neurofeedback.

 

Er du interesseret i neurofeedback som hjemmetræning kan du læse vores forløbsbeskrivelse her på siden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig alt det vi kan med ansøgning og igangsættelse af forløbet, så dit barn kan få gavn af neurofeedback.

Billede
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System