Indlæser Begivenheder

Grundkursus i Neurofeedback, inkl. opfølgningsdag og Protocol Guide 7. udgave på dansk.

INDHOLD

Vores 5-dages grundkursus er tilstrækkeligt til at du kan komme i gang med Neurofeedback. Du får ikke kun den teoretiske basisviden, men du får også god mulighed for at afprøve det Neurofeedbackudstyr vi anvender. Efter at have gennemført uddannelsen, vil du være i stand til at bruge Neurofeedback i dit daglige arbejde.

På uddannelsen får du rig mulighed for at få praksiserfaring med Neurofeedback. I løbet af ugen gennemfører vi syv træningssessioner hvor vi arbejder sammen to og to. Rollerne skifter mellem at være træner og klient. Hver træningssession evalueres i mindre grupper, så der genereres viden og skabes tryghed ift. anvendelsen af Neurofeedback når du er tilbage på arbejde igen. Du får også en dansk Protocol Guide, 7. udgave 2019 med hjem, samt deltagelse på en opfølgningsdag hvor der tilbydes supervision og sparring, der sikrer at du kommer godt i gang efter endt uddannelse.

TID

UGE 40, Mandag den 30. september – Fredag den 4. oktober 2024. Hver dag kl 8:30 – kl 16:30 (Mandag sluttes klokken 17.00, Fredag sluttes klokken 15.30)

PRIS

29.400 DKK

Deltagere ud over én fra samme arbejdsplads: 26.400 DKK

Alle priser er ekskl. Moms.

PRISEN INKLUDERER

  • Undervisning og god tid til praksis-træning
  • Al undervisningsmateriale
  • Forplejning: v/ankomst, frokost med drikkevarer og pauseforplejning dagen igennem
  • Neurofeedbackudstyr til rådighed for træning parvis
  • Certificering
  • Opfølgningsdag
  • Protocol Guide, 7. udgave 2019 på dansk

Med i din uddannelse er også en opfølgningsdag ca. en måned efter endt uddannelse. Her mødes vi online, hvor du har mulighed for at få supervision på dine første cases. Præcis dato og øvrig information modtager du efter uddannelsens afslutning.

Overnatning i nyrenoverede, superior-enkeltværelser på Hotel Skaga kan bestilles hos os til den favorable pris af kr. 750 pr. nat. (excl. moms), incl morgenmad.

Basic Course oktober 2024 Hirtshals

Tilmeld dig nu
Udfyld fomularen herunder, så er du godt på vej! Tilmeldingsfrist: 13. september 2024
*
*
Efter at du har trykket på tilmeld knappen, får du først en bekræftelse på mail fra os.
Derefter bliver du kontaktet af os med yderligere information.

Titel

Go to Top