Indlæser Begivenheder

Grundkursus i Neurofeedback, inkl. opfølgningsdag og Protocol Guide 7. udgave på dansk.

INDHOLD

Vores Online grundkursus er tilstrækkelig til at du kan komme i gang med Neurofeedback. Du får ikke kun den teoretiske basisviden. I uddannelsesforløbet indgår også 6 praktiske Neurofeedback-træninger. Efter at have gennemført uddannelsen, vil du være i stand til at bruge Neurofeedback i dit daglige arbejde.

I praksisdelen arbejdes der sammen to og to, hvor rollerne skifter mellem at være træner og klient. Den 1. og 2. træning gennemføres på dag 2, den første tirsdag i forløbet. Her mødes vi fysisk, hvor vi vil være tilstede med både teknisk og klinisk support, og dermed sikrer at du kommer godt i gang. Hver træningssession evalueres i mindre grupper når vi mødes online, så der genereres viden og skabes tryghed ift. anvendelsen af Neurofeedback i dit arbejde. ‘

Med i uddannelsespakken får du Sue Othmers Protocol Guide 2019 i dansk udgave, samt deltagelse på en opfølgningsdag hvor der tilbydes supervision og sparring, så du er sikret at komme godt i gang efter endt uddannelse. Der medfølger ligeledes to måneders supervision i prisen for din uddannelse.

Det er en forudsætning for at deltage i Basic Course Online at man tilmeldes mindst to personer sammen, der har mulighed for at aftale tid til træningssessionerne i uddannelsesforløbet. Det er en forudsætning at der indkøbes eller lejes neurofeedbackudstyr til træningssessionerne.

Er du alene kan du stadig tilmelde dig og vi vil prøve at hjælpe med et match. Lykkes det ikke henvises til vores forløb i Hirtshals.

OPBYGNING

Onlineuddannelsen består af tre dele: Teoretisk materiale i form af video, træninger med din træningsmakker og konferencekald. Teori og praktisk træning tilrettelægger du selv i samarbejde med din træningsmakker, udover tirsdag i første uge, hvor vi mødes fysisk. Konferencekaldene er derudover den eneste tid der er fastlagt og skal overholdes.

Vi anvender Online-platform hvor al teori, arbejdsark og video kan tilgås. Over to uger har vi i alt 6 konferencekald af 1 ½ times varighed. Her følger vi op på teorien og gennemfører gruppesessioner som grundlag for den praktiske træning. Du kan se programmet nedenfor.

4-5 dage før start sender vi en uddannelsespakke til dig med alt du har brug for til uddannelsen.

Forud for uddannelsens start afholder vi et intromøde fredag den 12. april kl 14.00-15.30. Her frigives materiale som skal være gennemgået inden uddannelsens start mandag kl. 08.30.

PROGRAM

Konferencekaldende, som er obligatoriske, gennemføres kl. 08.30-10.00 mandag til torsdag i første uge og mandag til onsdag i anden uge.

Tirsdag den 16. april i første uge undtaget. Denne dag mødes vi fysisk klokken 9.30-16.00 hvor vi skal træne og anvende udstyret for første gang. Lokation følger.

Der afholdes en opfølgningsdag ca. en måned efter endt uddannelse. Her mødes vi online, hvor du har mulighed for at få supervision på dine første cases. Præcis dato og information sendes ud efter uddannelsens afslutning.

PRIS: 

25.400,00 DKK ekskl. moms.

Basic Course april 2024 Online

Tilmeld dig nu
Udfyld fomularen herunder, så er du godt på vej! Tilmeldingsfrist: 8. april 2024
*
*
Efter at du har trykket på tilmeld knappen, får du først en bekræftelse på mail fra os.
Derefter bliver du kontaktet af os med yderligere information.

Titel

Go to Top