Studieordning

Find information om vores uddannelses indhold og formelle kompetencebeskrivelser. I studieordningen kan du også finde information omkring uddannelsens struktur, moduler og opbygning, så du på forhånd kan se, hvad du får med en uddannelse til neurofeedbacktræner efter Othmer-metoden.

Basic Course

Nedenfor finder du studieordningen for grunduddannelsen ”Basic Course” til neurofeedbacktræner efter Othmer-metoden hos EEG Institute. Studieordningen beskriver bl.a. de krav som deltagere på uddannelsen skal efterleve, hvilken type neurofeedback der uddannes i samt hvilken kompetenceprofil der tilegnes. Studieordningen er udarbejdet af EEG Institute og afspejler udelukkende uddannelsen til neurofeedbacktræner hos EEG Institute.

Studieordning

Forudsætningsvurdering

Forud for deltagelse på grunduddannelsen til neurofeedbacktræner efter Othmer-metoden foretages en forudsætningsvurdering. Denne sikrer at deltagere har de nødvendige relationelle kompetencer, for at kunne praktisere neurofeedback efter Othmer-metoden. Uddannelsen stiller ikke høje tekniske eller teoretiske krav til deltageren, da udstyret er i høj grad automatiseret og teorien kræver ikke noget forudgående kendskab til neuroanatomi. Det vigtigste er evnen til at kunne varetage relationen for de mennesker man ønsker at hjælpe med neurofeedback.

Ved tilmelding beder vi om besvarelse på en række spørgsmål. Baseret på disse og en eventuel opfølgende samtale vil der foretages forudsætningsvurdering. Endelig bekræftelse på optagelse til uddannelsen sendes herefter.

Forudsætningsvurderingen er et led i vores samlede plan for kvalitetssikring af neurofeedback efter Othmer-metoden i Danmark.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System