Advanced Course i Neurofeedback november 2022

Advanced Course introducerer to yderligere træningsmetoder i Neurofeedback, Synchrony og Alpha-Theta. Dette Advanced Course har derudover et tema om Neurofeedback og Stress på tredjedagen.

INDHOLD

Vores Advanced Course giver dig tilstrækkelig viden og erfaring til at du kan komme i gang med at træne Alpha-Theta og Synchrony. Sammen med ILF-HD Neurofeedback er Alpha-Theta og Synchrony vigtige metoder af Neurofeedback efter Othmer-metoden. Både Synchrony og Alpha-Theta anvendes hvor der hos klienten er yderligere behov, efter vores basis ILF-HD træning. Metoderne er ofte anvendt hos klienter med PTSD, angst, søvnbesvær, koncentrationsudfordringer, tankemylder og i forhold til peak performance.

I forløbet undervises der i den teoretiske og praktiske del omkring metoderne Synchrony og Alpha-Theta og vi vil fokusere på de nye muligheder de giver. Vi vil også sikre at alle er helt opdaterede ift. de klassiske træningsprotokoller med ILF-HD.  Der afsættes tid til at afprøve og dele erfaringer med de nye træningsformer.

Bemærk at Synchrony modulet i Cygnet kræver tilhørende software, som købes separat. Alpha-Theta er allerede inkluderet på NeuroAmp II, dog kan der tilkøbes Add-On funktioner separat.

Det er en forudsætning for at deltage i Advanced Course at du har gennemført minimum 20 egentræninger.

TEMA

Temadag om stress og neurofeedback, med oplæg fra stresscoach, neurofeedbacktræner og sygeplejerske Helle Gottenborg og fra Morten Nyborg, EEGInstitute.

Morten vil give en introduktion til stress og belastningsreaktioner. Hvad er belastningsreaktioner, hvordan kommer de til udtryk og hvad siger forskningen?

Helle Gottenborg vil fortælle om sit arbejde med stress. Stress er ikke en simpel størrelse. Vi ser nemlig at der er mange symptomer, og ofte følger der også angst, depression og andre følgevirkninger med, som på forskellig vis kan udfordre vores trivsel og mestring af hverdagen. Men hvordan kan vi skelne og sortere for at hjælpe, og hvilken rolle spiller neurofeedback her? Helle trækker på en unik erfaring og vil præsentere os for værdifuld indsigt fra sit arbejde gennem mange år.

Tid: 3 DAGE, Mandag den 31. oktober - onsdag den 2. november 2022. Hver dag kl 8:30 – kl 16:30, fredag dog til 15:30.

STED

SKAGAHOTEL www.skagahotel.dk
Willemoesvej 1
9850 Hirtshals

Overnatning i superior-enkeltværelser på Hotel Skaga kan bestilles hos os til den favorable pris af kr. 650 pr. nat. (excl. moms), incl morgenmad.

PRIS kr. 8.900,00
Deltagere udover én fra samme arbejdsplads kr. 7.900,00

Alle priser er eksl. moms.

Tilmeld dig nu!

Udfyld fomularen herunder, så er du godt på vej!

Tilmeldingsfrist: 12. oktober 2022 kl. 23:59

Din tilmelding er bindende, dog kan din tilmelding frit annulleres indtil 40 dage før kursusstart. Ved annullering fra 40 - 7 dage før kursusstart refunderes 50% af kursusafgiften. Ved afmelding senere end 7 dage før kursusstart sker der ingen refusion af kursusafgift. Annullering af tilmelding skal ske skriftligt til mail@eeginstitute.dk og er gyldig når bekræftelse herfra er modtaget. Ca. 4 uger før kurset modtager du faktura på kursusafgiften, som skal være indbetalt før kursusstart.

EEGInstitute.dk forbeholder sig ret til at aflyse planlagte aktiviteter ved for få tilmeldinger.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System