Tropical Heat

Software
Tropical Heat
tropical-heat
Pris DKK 4.300,00
DKK 5.375,00 (inkl. moms)

Fragt : DKK 49,00 - Total inkl. fragt: DKK 5.424,00
Lagerstatus: Få på lager (1)
Beskrivelse Specifikationer Udskriv
Varenr: tropical-heat
Beskrivelse
Specifikationer

Beskrivelse

Denne neurofeedback animation gør det muligt for patienten at tage kontrol over en jetski, delfin, orca eller haj. Det valgte vandfartøj løber over attraktivt designet subtropiske ølandskaber. Patienten har mulighed for at samle mønter såvel som at udføre forskellige tricks i luften (for eksempel at hoppe gennem ringe for at score point). Patienten kan konkurrere i et løb mod flere computerstyrede modstandere.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Tekniske specifikationer

En effekt, der anvendes i denne animation, er vandfartøjets hastighed, en anden er den tilgængelige energi til trickspring (Powerbar). Derudover ændres bølgerne og flere karakteristika af musikken i henhold til feedbacken. Personliggørelsen af denne feedback animation spænder fra de fysiske egenskaber af jet ski pilot over tøjet til en bred vifte af kontrollerbare marine dyr. Animationen har 15 forskellige niveauer.

Patienter / klienter

Velegnet til alle aldre. Voksne patienter foretrækker autopilotindstillingen kombineret med personperspektivet.

Yngre børn er mere tilbøjelige til at bruge den automatiske kontrol kombineret med trickvalget dette gør det muligt for dem at udføre tricks uden at skulle styre vandfartøjet.Ungdom derimod foretrækker snarere udfordringen ved den frie kontrol modus.

Fordele

Feedback til patienten. Intuitiv drift. Hjernen genkender hurtigt forbindelsen mellem det bevægende objekt i rummet og dets egen aktivitet. Visuel og auditiv feedback

Forskellige typer kontrol

Autopilot til afslapning, controller til mere udfordring. Forskellige tilpassede vandhåndværk giver variation.

Kontraindikationer

Frygt for vand. Patienter med tendens til søsyge eller svimmelhed. Patienter med frygt for tab af kontrol kan have svært ved at bruge autopilot-funktionen, her er det tilrådeligt at bruge en controller.

Inkluderet i levering

Feedback Animation License Code for at åbne ovennævnte Neurofeedback-Animation i Cygnet.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System