Hjerneugen 2023

Hjerneugen 2023 er godt i gang.

Uge 11 er Brain Awareness Week. Formålet med denne uge er at oplyse om dette fantastiske og komplicerede organ. Her hos EEG Institute ved vi hvor vigtig hjernens funktion er for vores sundhed og mentale velbefindende.

Hjernen er et komplekst organ som spiller en rolle i alt fra vores tanker, følelser og sanser. Men vigtigst af alt passer hjernen på os, og det er ofte helt uden vi er opmærksomme på det. Derfor ved vi også at der kan sættes et stort lighedstegn mellem en sund hjerne og et godt liv.

Der er meget vi endnu ikke ved om hjernen, men endnu mere som ikke er blevet formidlet. Det er vigtigt at vi gør opmærksomme på hvor essentiel en rolle hjernen spiller i vores liv, så flere kan få hjælp til udfordringer som relaterer sig til hjernens funktion. Vi håber at bl.a. initiativer som Hjerneugen kan medvirke til at øge formidlingen om hjernens vigtige rolle, så flere mennesker får mulighed for et bedre og mere trivselsfuldt liv.

Neurofeedback er træning for en sundere hjernefunktion, så vi kan hjælpe hjernen til at blive endnu bedre til dens fornemmeste opgave, nemlig at passe på os. Det er en tankegang vi ønsker at udbrede.

Vi hylder Brain Awareness Week, og håber du vil gøre det samme.

9010
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System