Årskonference & Netværksdøgn 2023 - Vejen Idrætscenter

Lokationen får årets konference er fundet, og vi har en spændende nyhed til de som har lyst til endnu mere neurofeedback.

Årets konference bliver afholdt i Vejen Idrætscenter. Det endelige program for Årskonferencen vil blive offentliggjort senere, men du kan allerede nu sikre dig en plads ved at tilmelde dig her. Årskonferencen strækker sig fra klokken 10.00-16.00, men det er nu også muligt at blive endnu længere.

Vi har nemlig planlagt et netværksdøgn i forlængelse af vores årskonference. Vi ved at tid til sparring og netværk er vigtigt, og vi vil derfor gerne invitere til at blive og bl.a. drøfte de emner og temaer der nævnes på konferencen.

Netværksdøgnet starter efter årskonferencen slutter mandag kl. 16.00. Her vil vi tjekke ind på Vejens Idrætscenters værelser, få tid til en gåtur hvorefter der vil blive serveret aftensmad klokken 18.00. Efter aftensmaden er der tid til uformelt netværk og mulighed for at afprøve nogle af de mange faciliteter stedet har at byde på. På dag to vil der være forplejning hele dagen, lidt ekstra oplæg og vigtigst af alt, god tid til at tale med hinanden, udveksle erfaringer og lære andre trænere at kende.

Netværksdøgnet er et tilkøb til årskonferencen, og skal tilmeldes separat.

For at sikre at så mange som muligt deltager har vi skåret helt ind til benet så I kan få den bedst mulige pris: kr. 1590

Tillæg for enkeltværelse kr. 500 (alle priser ex moms)

Læs mere og tilmeld dig Årskonference og Netværksdøgn nedenfor.

Tilmelding

9056
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System