Temadag 11. maj med Meike Wiedemann

Temadag med Meike Wiedemann

Dato: 11. maj 2020 kl. 09.00 - 16.00
Sted: Hjemme hos dig selv - Webinar (mere info følger) SKAGA Hotel, Willemoesvej 1, 9850 Hirtshals

Temadag om selvregulering med Neurobiolog og Chief Scientist hos EEG Info Meike Wiedemann.
Meike Wiedemanns temadag foregår på engelsk.

top tekst
Det er lykkedes os at få EEG Info´s Chief Scientist Meike Wiedemann til Danmark. Meike Wiedemann er Neurobiolog og arbejder som associated professor, biofeedback og neurofeedback ved University Hohenheim i Tyskland.

Mandag den 11. maj 9.00 - 16.00
Det er lykkedes os at få EEG Info´s Chief Scientist Meike Wiedemann til Danmark. Meike Wiedemann er Neurobiolog og arbejder som associated professor, biofeedback og neurofeedback ved University Hohenheim i Tyskland.
Meike Wiedermann har 20 års erfaring med Neurofeedback og har de seneste knap 10 år været tilknyttet EEG Info i Europa, ligesom hun jævnligt gæster Sue og Sigfried Othmer i LA. Som Chief Scientist deltager Meike Wiedemann i udviklingsarbejdet indenfor Othmer-metoden, gennemgår studier og har det overordnede ansvar for udvikling af uddannelsen til Neurofeedbacktræner i Europa.

På temadagen den 11. maj vil Meike Wiedemann, under titlen "Theory of self-regulation" bruge formiddagen til at tale om begrebet selvregulering. Det er netop evnen til selvregulering vi arbejder med når vi træner Neurofeedback. Othmers Neurofeedbackudstyr er i Europa godkendt som medicinsk udstyr og præcis til forbedring af selvregulering.
Eftermiddagen vil Meike bruge til at fortælle om sin egen indgang til Neurofeedback, sin private klinik i Stuttgart, klienterne og hvilke problemstillinger hun har mødt. Meike vil her tage udgangspunkt i sin seneste bog: ”Neurofeedback Wie eine spielerisch leichte Therapie dem Gehirn hilft, Probleme überwinden”. Der vil være mulighed for at købe bogen (på dansk) og få den signeret på dagen.
Du kan også købe bogen lige her

Dagen afsluttes med god tid til spørgsmål til Meike Wiedemann.

Pris kr. 3.100
NY PRIS kr. 1.550

Alle priser er eksklusive moms

Tilmeld dig nu!

Udfyld fomularen herunder, så er du godt på vej!

Tilmelding ikke længere mulig

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System