Neurofeedback Konference september 2019

Neurofeedback Konference i samarbejde med EEG-Neurofeedback i Randers Sundhedscenter. Afholdes den 2. september 2019. Tilmeld dig nu!

I samarbejde med EEG-Neurofeedback i Randers afholder vi konference i Randers Sundhedscenter.

Konferencen henvender sig til alle Neurofeedbacktrænere der er uddannet i Othmer-metoden og det er en unik mulighed for at blive/holde sig opdateret og udveksle erfaringer.

Konferencen vil formidle de seneste nyheder indenfor resultater, udvikling af protokoller og træningsmetoder, ny litteratur m.m. Samtidig vil der være mulighed for workshops målrettet specifikke emner så som:

 • Peak Performance og Neurofeedback

  Matilde Schmidt fra Neuromind vil indvi jer i alt fra, hvordan profesionelle musikere bruger hjernetræning i deres job til hvordan hjernesportsudøvere har haft gavn af træningen.

  Catharina fra Mind Performance vil bidrage med erfaringer fra Neurofeedbacktræning i sportsverdenen og blandt erhvervfolk. Hvad kan Neurofeedback bidrage med til disse, som dagligt skal præstere på højt niveau. Resultaterne, hvilken effekt har træningen haft og hvilke udfordringer har vi mødt?

 • Børn og Neurofeedback

  Lotte Bertram fra Terapihuset Fyn vil fortælle om sit mangeårige arbejde med børn og Neurofeedback, dele erfaringer, viden, tips og tricks.

 • Neurofeedback og Misbrug

  Henning Laugesen fra Misbrugspsykiatrisk Klinik vil gennemgå de vigtigste resultater og give et indblik i hjernens funktion og hvorfor det er så svært med at komme ud af et misbrug.

  Mette Kæmp fra Favrskov Rusmiddelcenter vil give praksiseksempler fra sin hverdag i rusmiddelcenteret, fremhæve de gode resultater og vise de udfordringer de er stødt på siden de startede med Neurofeedback tilbage i 2014. 

Pris: 1.750,- kr. (ekskl. 25% moms)
Efterfølgende tilmeldinger fra samme arbejdsplds: 1.550,- kr. (ekskl. 25% moms)

Endeligt program kan hentes her, men sæt allerede nu X i kalenderen og tilmeld dig herunder!

Tilmeld dig nu!

Udfyld fomularen herunder, så er du godt på vej!

Tilmelding ikke længere mulig

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System