Samsø, Midtjylland

Beskrivelse af klinikken

Samsø Neurofeedback er ejet af Vibeke Østergaard, som også er den person, du møder i klinikken. Hos Samsø Neurofeedback bydes du velkommen i et hyggeligt og trygt miljø, hvor en stærk faglighed, nærvær og omsorg vægtes.

I klinikken tilbydes både ILF-, Synchrony- og Alpha Theta træning

Jeg er uddannet efter Othmar-metoden hos RSV EEG Institute og anvender udstyr herfra. Jeg er ligeledes medlem af RSV EEG Institute og modtager såvel klinisk som teknisk support herfra.

Træners baggrund

Jeg er lærer med mange specialpædagogiske kurser i sin faglige bagage og har i forskellige sammenhænge og i mange år arbejdet med udsatte børn og unge. Siden 2014 har jeg været plejemor. Jeg har også studeret teologi. Eksistens og specialpædagogik er mine helt store faglige interesser.

Neurofeedback er for alle, som bøvler i livet og har brug for ro til at være, forøget livskvalitet og trivsel. Neurofeedback er hjernetræning og en velfærdsteknologi, som er non-verbal, ikke kravstillende og non-invasiv. Hos Samsø Neurofeedback vil du opleve samtale og trænings-sessioner i et fagligt og trygt miljø, hvor du efterfølgende kan fortsætte din dag præcis, som du ønsker det. Jeg modtager både børn og voksne i min klinik.

Jeg har taget følgende Neurofeedback-uddannelser:

  • Basic Course Neurofeedback – Maj 2019 i Hirtshals
  • Advanced Course Neurofeedback – Oktober 2020 i Skejby

Jeg har deltaget i følgende arrangementer i EEGInstitute-regi:

  • Årskonference – Sept. 2019 i Sundhedshuset i Randers
  • Webinar med neurobiolog og Chief Scientist hos EEG Info Europe Meike Wiedeman
  • Temadag om Autisme, neurodiversitet og neurofeedback m/ Kirsten Callesen

Kontaktinformation:

Besservej 5
8305 Samsø, Tranebjerg

Tlf: 30352137
E-mail: mail@samsø-neurofeedback.dk