København, Sjælland

Center for Psykoedukation og Læring er et lille sted, hvor vi værner om det trygge og nære, så barnet og den unge altid kan føle sig mødt i genkendelige rammer. Vi er et bredt funderet team af psykologiske konsulenter med speciale i autismespektrumforstyrrelser, ADD/ADHD og komplekse belastningsreaktioner, såsom angst, depression, spiseforstyrrelse, isolationsproblematikker, OCD m.m. Vi tager bl.a. afsæt i neuroaffektiv udviklingspsykologi og møder altid klienten ud fra et ressourceorienteret udgangspunkt. Hos os kommer både børn, unge og voksne.

Vi har baggrunde inden for undervisning, didaktik og pædagogik med solid erfaring fra bl.a. PPR, familievejledning, supervision for fagprofessionelle samt sensoriske læringsmiljøer.

Hos os kan man – udover at træne neurofeedback, komme på selvforståelseskurser/psykoedukation og vi tilbyder derudover bl.a. forældrevejledning, gruppeforløb og kurser samt supervision af pædagogisk fagpersonale.

Når du kommer ind i vores lyse lokaler, har du udsigt udover Søerne og indretningen er varm og indbydende. Vi er 4 personer i det faste team, så du vil hurtigt genkende os alle sammen. Katrine er neurofeedbacktræner og altså hende, du vil lære bedst at kende. Katrine er uddannet i Othmer-metoden i 2022, Basis ILF HD, hos EEG Institute og har desuden samtaleforløb med mange af dem, der træner Neurofeedback hos hende. Sammen med Katrine sammensætter du dit forløb, så det passer ind i dit øvrige liv.

Kontaktinformation:

Frederiksgade 7, 4. sal,

1265 Kbh. K

Tlf: 25131613
E-mail: kontakt@cfpl.dk