Randers, Midtjylland

Beskrivelse af klinikken:

Hos Bruuns Terapi som ligger i en landsby lidt udenfor Randers møder man Karin som byder velkommen i et lille hyggeligt træhus. Her er der mulighed for at få terapisamtaler samt Neurofeedbacktræninger efter Othmer metoden. Hvis det ikke er muligt at komme til klinikken tilbydes træningen i eget hjem.

Træners baggrund:

Jeg hedder Karin og jeg har næsten hele livet interesseret mig for mennesker. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel der hvor det er svært. I årenes løb har jeg uddannet mig til sygehjælper, plejehjemsassistent og Neurofeedback træner. Jeg blev uddannet Neurofeedback træner i 2018 og har deltaget i årsmødet 2019 i Sundhedscentret i Randers og er opdateret på indholdet af årskonferencen 2021.

I 2020 blev jeg færdig med en 4 årig psykoterapeutuddannelse som har særlig fokus på traumer og følgerne deraf. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening.

Noget af det vigtigste for mig, uanset om det drejer sig om samtaler eller Neurofeedback træning, er at mennesker som kommer her føler sig mødt, set og hørt. Jeg ønsker at være medvirkende til at glæden og håbet må finde vej selvom livet måske er udfordrende og svært.

Neurofeedback kan gøre en forskel for de fleste mennesker.

Velkommen!!

Kontaktinformation:

Møllevangsvej 39
8940 Randers SV. Haslund

Tlf: 28 56 86 07
E-mail: bruunsterapi@gmail.com