HyperPong Basic and HyperPong Infinity

Software
HyperPong Basic and HyperPong Infinity
hyperpong-basic-and-hyperpong-infinity
Pris DKK 3.350,00
DKK 4.187,50 (inkl. moms)

Fragt : DKK 49,00 - Total inkl. fragt: DKK 4.236,50
Lagerstatus: Få på lager (1)
Beskrivelse Specifikationer Udskriv
Varenr: hyperpong-basic-and-hyperpong-infinity
Beskrivelse
Specifikationer

Beskrivelse

Dette HyperPong sæt indeholder både Hyperpong feedback animation samt HyperPong Infinity add-on. Som i 70'ers klassiske videospil styrer patienten en pedal for at stoppe en bold, der forlader banen. Hvis bolden springer foran padleen, skubbes den tilbage i marken, hopper ud af hindringer og ødelægger "sten" eller "objekter" med en score, der får effekt. Mens 70'erne Pong stadig var i sort og hvid, er HyperPong feedback animationen farverig og diversificeret. Forskellige landskaber og temaer tilbyder et stort udvalg for patienten. Forskellige niveauer, lige fra stablede sten til komplekse fantasiverdener, tilbyder utallige variationer af denne animation. Kuglens hastighed, antallet af søjler og sværhedsgraden er nemme at konfigurere.

Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Tekniske specifikationer

Feedbackelementerne i denne feedback animation er hovedsagelig ændringen af viste billedelementer samt boldens lysstyrke og lysstyrke. En stor fordel ved denne tilbagemelding er at patientens distraktion bevidst styrer feedbackelementerne. Alle feedbackelementer ses meget godt underbevidst i denne feedback animation. Til denne feedback animation anbefales brug af en controller.

 

Patienter / klienter

Voksne, børn og unge

Folk, der foretrækker at holde situationen under kontrol, eller folk der kan lide at spille spil og interagere/deltage i spillet.

 

Fordele

Meget udfordrende

Intuitiv og nem at kontrollere

Spil med en eller fire søjler

Vanskeligheder kan tilpasses for at undgå langvarig frustration

Visuel og auditiv feedback

Kombinationen af HyperPong Basic og HyperPong Infinity gør det muligt for din patient at vælge imellem over 300 forskellige niveauer

Kontraindikationer

Denne neurofeedback-animation er ikke egnet til patienter, der bare vil være passivt underholdt eller ikke kan lide at bruge en spilkontrol.

Inkluderet i levering

Feedback animation licens koder for at åbne ovennævnte Neurofeedback animationer i Cygnet.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System