Neurofeedbacktrænere i Danmark

Her kan du finde en oversigt over private klinikker som udbyder forløb med Neurofeedback træning efter Othmer-metoden. Alle udbydere på denne liste er udbydere som vi har tæt kontakt med i EEGInstitute.dk. De fleste er uddannet hos os. Hvis du ønsker at høre mere om et Neurofeedback træningsforløb eller ønsker at starte et forløb, kan du trygt henvende dig til udbydere på denne liste.

 

Derfor kan du trygt henvende dig til disse udbydere

Neurofeedback efter Othmer-metoden anvender teknologi med mere end 50 års forskning på bagen, det betyder dog ikke at udviklingen er gået i stå. Udstyret, metoden og softwaren optimeres hele tiden. Det følger vi i EEGInstitute.dk naturligvis tæt.

Udbyderne på denne side, har alle et medlemskab hos EEGInstitute.dk. Det betyder, at du kan være sikker på at din kommende Neurofeedbacktræner, løbende opdateres med nyeste viden, ikke kun indenfor teknologien, men også forskning og kliniske erfaringer. Vores medlemmer har adgang til supervision fra EEGInstitute.dk. Vi er som partner i EEG Info Europe den uddannelsesinstitution der har retten og pligten til at uddanne i Danmark efter Othmer-metoden.

Derfor kan vi anbefale at du kigger på listen nedenfor og ser om der skulle være en klinik nær dig.

Filter

Vælg område

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System