Basic Course / Grundkursus i Neurofeedback november 2020 - Online

Basic Course / Grundkursus i Neurofeedback, incl. opfølgende Praksisdag. Neurofeedback er et efterspurgt værktøj som supplement til den indsats der ydes i forvejen i kommuner og institutioner.

Basic Course Online november 2020 04. Grundkursus i Neurofeedback, incl. opfølgende Praksisdag og Protocol Guide 7. udgave på dansk. Mandag den 9. november - Torsdag den 19. november 2020

INDHOLD

Vores Online grundkursus er tilstrækkeligt til at du kan komme i gang med Neurofeedback. Du får ikke kun den teoretiske basisviden. I uddannelsesforløbet indgår også minimum 6 praktiske Neurofeedback-træninger. Efter at have gennemført kurset, vil du være i stand til at bruge Neurofeedback i dit daglige arbejde.

I praksisdelen arbejdes der sammen to og to, hvor rollerne skifter mellem at være træner og klient. Hver træningssession evalueres i gruppen når vi mødes online, så der genereres viden og skabes tryghed ift. anvendelsen af Neurofeedback i dit arbejde. Du får også en dansk Protocol Guide 2019 som en vigtig opfølgning samt deltagelse i praksisdag d. 26. januar 2021.

Det er en forudsætning for at deltage i Basic Course Online at man tilmeldes mindst to personer sammen, der har mulighed for at aftale tid til træningssessionerne i uddannelsesforløbet. Det er en forudsætning at der indkøbes eller lejes neurofeedbackudstyr til træningssessionerne.

Er du alene kan du kontakte os og vi vil prøve at hjælpe med et match. Lykkes det ikke henvises til vores Onsite-forløb på Skaga HOTEL.

Opbygning

Onlineuddannelsen består af tre dele: Teoretisk materiale i form af PP og video, praktiske træninger og konferencekald. Teori og praktisk træning tilrettelægger du selv i samarbejde med din træningsmakker. Konferencekaldene er dermed den eneste tid der er fastlagt og skal overholdes.

Vi anvender Online-platform hvor al teori, skemaer, PP og video kan tilgås. Over to uger har vi 4 dage om ugen konferencekald af ca 1 ½ times varighed hvor vi følger op på teorien og gennemfører gruppesessioner som grundlag for den praktiske træning.
4-5 dage før start sender vi en uddannelsespakke til dig med det bestilte udstyr, uddannelsesmappen, Protocol Guide og alt andet du har brug for til uddannelsen.

Konferencekaldende, som er obligatoriske, gennemføres:

  • Fredag d. 6/11 Intromøde kl 14.00-15.30
  • Mandag den 9/11 - torsdag den 12/11 Hver dag kl 16.30-18.00
  • Mandag den 16/11 – torsdag den 19/11 Hver dag kl 16.30-18.00

Online Praksisdag (ikke obligatorisk) afholdes tirsdag den 26. januar 2020. kl 9:00 - 15:00

PRIS: kr. 12.900,00 ekskl. moms.

Tilmeld dig nu!

Udfyld fomularen herunder, så er du godt på vej!

Din tilmelding er bindende, dog kan din tilmelding frit annulleres indtil 40 dage før kursusstart. Ved annullering fra 40 - 7 dage før kursusstart refunderes 50% af kursusafgiften. Ved afmelding senere end 7 dage før kursusstart sker der ingen refusion af kursusafgift. Annullering af tilmelding skal ske skriftligt til mail@eeginstitute.dk og er gyldig når bekræftelse herfra er modtaget. Ca. 4 uger før kurset modtager du faktura på kursusafgiften, som skal være indbetalt før kursusstart.

EEGInstitute.dk forbeholder sig ret til at aflyse planlagte aktiviteter ved for få tilmeldinger.

NB! Ved tilmelding til Basic Course:
Til installation af Neurofeedbackprogrammet Cygnet, bedes du medbringe PC der opfylder disse minimums-specifikationer:
Windows 7/8.1/10. Min. Intel i5. 8GB RAM. Min. 2GB RAM grafikkort. (1 PC pr to deltagere)

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System