Basic Course / Grundkursus i Neurofeedback januar 2020

Neurofeedback eller EEG-træning, som det også hedder, er for alvor kommet til Danmark. Vi afholder kursus i Neurofeedback i januar 2020. Neurofeedback er et efterspurgt værktøj som supplement til den indsats der ydes i forvejen i kommuner og institutioner.

Basic Course / Grundkursus i Neurofeedback, incl. opfølgende Praksisdag og Protocol Guide 2017 trykt udgave på dansk. Mandag den 6. januar - Fredag den 10. januar 2020

INDHOLD

Vores 5-dages grundkursus er tilstrækkeligt til at du kan komme i gang med Neurofeedback. Du får ikke kun den teoretiske basisviden, men du får også god mulighed for at afprøve det Neurofeedbackudstyr vi anvender. Efter at have gennemført kurset, vil du være i stand til at bruge Neurofeedback i dit daglige arbejde.

På kurset får du rig mulighed for at få praksiserfaring med Neurofeedback, da der vil blive arbejdet sammen to og to, hvor rollerne skifter mellem at være træner og klient. Hver træningssession evalueres i mindre grupper, således at der genereres viden og skabes tryghed ift. anvendelsen af Neurofeedback når du er tilbage på arbejde igen. Du får også en dansk Protocol Guide 2017 med hjem og som en vigtig opfølgning, deltagelse i Praksisdag den 30. marts 2020.

TID

5 DAGE, Mandag den 6. januar - Fredag den 10. januar 2020 Hver dag kl 8:30 – kl 16:30

1 DAG, Mandag den 30. marts 2020. kl 9:00 - 16:00

STED

SKAGAHOTEL www.skagahotel.dk
Willemoesvej 1
9850 Hirtshals

Overnatning i nyrenoverede, superior-enkeltværelser på Hotel Skaga kan bestilles hos os til den favorable pris af kr. 580 pr. nat. (excl. moms), incl morgenmad.

PRIS kr. 15.400
Ved registrering inden 15. november 2019 kr. 14.400
Deltagere ud over én fra samme arbejdsplads kr. 14.400
Alle priser er excl. Moms.

Prisen includerer:

  • Undervisning og god tid til praksis-træning
  • Al undervisningsmateriale
  • Forplejning: rundstk v/ankomst, kaffe/the/vand wienerbrød, frugt/kage i pauser formiddag og eftermiddag, frokost med drikkevarer
  • Neurofeedbackudstyr til rådighed for træning parvis
  • Certificering

Opfølgende Praksisdag incl. undervisningsmateriale og forplejning. Dato: 30. marts 2020.

Protocol Guide 2017, trykt udgave på dansk

Tilmeld dig nu!

Udfyld fomularen herunder, så er du godt på vej!

Din tilmelding er bindende, dog kan din tilmelding frit annulleres indtil 40 dage før kursusstart. Ved annullering fra 40 - 7 dage før kursusstart refunderes 50% af kursusafgiften. Ved afmelding senere end 7 dage før kursusstart sker der ingen refusion af kursusafgift. Annullering af tilmelding skal ske skriftligt til mail@eeginstitute.dk og er gyldig når bekræftelse herfra er modtaget. Ca. 4 uger før kurset modtager du faktura på kursusafgiften, som skal være indbetalt før kursusstart.
Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System