Advanced Course / Udvidet kursus i Neurofeedback oktober 2020

Advanced Course i Neurofeedback online. Advanced Course Online introducerer to yderligere træningsmetoder i Neurofeedback, Synchrony og Alpha-Theta.

INDHOLD

Vores Advanced Course Online giver dig tilstrækkelig viden og erfaring til at du kan komme i gang med at træne Alpha-Theta og Synchrony. Sammen med ILF-HD Neurofeedback er Alpha-Theta og Synchrony vigtige metoder af Neurofeedback efter Othmer-metoden. Både Synchrony og Alpha-Theta anvendes hvor der hos klienten er behov der ikke løses optimalt med ILF-HD træning. Metoderne er ofte anvendt hos klienter med PTSD, angst, søvnbesvær og i forhold til peak performance.

I forløbet undervises der i den teoretiske og praktiske del omkring metoderne Synchrony og Alpha-Theta og vi vil fokusere på de nye muligheder de giver. Vi vil dog også sikre at alle er helt opdaterede ift de klassiske træningsprotokoller med ILF-HD.  Der afsættes tid til at afprøve og dele erfaringer med de nye træningsformer.

Det er en forudsætning for at deltage i Advanced Course Online:

  • at du har gennemført minimum 20 egentræninger.
  • du skal have en træningsmakker som tilmeldes og som du kan lave træningssessionerne sammen med under forløbet.
  • du skal have Othmers Neurofeedbackudstyr til rådighed så du kan træne.

OPBYGNING

Advanced Course Online gennemføres live-online. Vi anvender platformen google Meet og du er logget på hele dagen, begge dage. Selvfølgelig med indlagte pauser ??

I løbet af dagen vil vi gennemgå al teoretisk undervisning, casebeskrivelser m.m. Du vil sammen med din makker gennemføre træningerne i de to metoder alt imens vi er tilgængelige hele tiden for spørgsmål. Der afsættes god tid til evaluering af træningssessionerne så vi får udvekslet de erfaringer i hver især gør jer.

Tid: Mandag den 26/10 & Tirsdag den 27/10 begge dage kl. 9.00-16.00 (frokosten kl. 12-13 sørger du selv for) Program følger

Undervisere: Lene & Henning Laugesen, Jette Myglegaard

PRIS: kr. 4900 excl. moms

Kollega/makkerpris  kr. 3200 excl. moms

Tilmeld dig nu!

Udfyld fomularen herunder, så er du godt på vej!

Din tilmelding er bindende, dog kan din tilmelding frit annulleres indtil 40 dage før kursusstart. Ved annullering fra 40 - 7 dage før kursusstart refunderes 50% af kursusafgiften. Ved afmelding senere end 7 dage før kursusstart sker der ingen refusion af kursusafgift. Annullering af tilmelding skal ske skriftligt til mail@eeginstitute.dk og er gyldig når bekræftelse herfra er modtaget. Ca. 4 uger før kurset modtager du faktura på kursusafgiften, som skal være indbetalt før kursusstart.

EEGInstitute.dk forbeholder sig ret til at aflyse planlagte aktiviteter ved for få tilmeldinger.

NB! Ved tilmelding til Basic Course:
Til installation af Neurofeedbackprogrammet Cygnet, bedes du medbringe PC der opfylder disse minimums-specifikationer:
Windows 7/8.1/10. Min. Intel i5. 8GB RAM. Min. 2GB RAM grafikkort. (1 PC pr to deltagere)

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System