Advanced Course Meike Wiedemann maj 2020

Advanced Course incl. temadag med Meike Wiedemann

Dato: 11. - 13. Maj 2020
Sted: SKAGA Hotel, Willemoesvej 1, 9850 Hirtshals

Temadag om selvregulering med Neurobiolog og Chief Scientist hos EEG Info Meike Wiedemann efterfulgt af undervisning i Neurofeedbackmetoderne Syncrony og Alpha Theta.
Meike Wiedemanns temadag foregår på engelsk og undervisning i Syncrony og Alpha Theta er på dansk.

top inkl billede

Mandag den 11. maj 9.30 – 16.00
Det er lykkedes os at få EEG Info´s Chief Scientist Meike Wiedemann til Danmark. Meike Wiedemann er Neurobiolog og arbejder som associated professor, biofeedback og neurofeedback ved University Hohenheim i Tyskland.
Meike Wiedermann har 20 års erfaring med Neurofeedback og har de seneste knap 10 år været tilknyttet EEG Info i Europa, ligesom hun jævnligt gæster Sue og Sigfried Othmer i LA. Som Chief Scientist deltager Meike Wiedemann i udviklingsarbejdet indenfor Othmer-metoden, gennemgår studier og har det overordnede ansvar for udvikling af uddannelsen til Neurofeedbacktræner i Europa.

På temadagen den 11. maj vil Meike Wiedemann, under titlen "Theory of self-regulation" bruge formiddagen til at tale om begrebet selvregulering. Det er netop evnen til selvregulering vi arbejder med når vi træner Neurofeedback. Othmers Neurofeedbackudstyr er i Europa godkendt som medicinsk udstyr og præcis til forbedring af selvregulering.
Eftermiddagen vil Meike bruge til at fortælle om sin egen indgang til Neurofeedback, sin private klinik i Stuttgart, klienterne og hvilke problemstillinger hun har mødt. Meike vil her tage udgangspunkt i sin seneste bog: ”Neurofeedback Wie eine spielerisch leichte Therapie dem Gehirn hilft, Probleme überwinden” . Bogen kommer på dansk til november 2019 og der vil være mulighed for at købe og få den signeret på dagen.
Dagen afsluttes med god tid til spørgsmål til Meike Wiedemann.

Tirsdag den 12. maj
Undervisning i Syncrony. De forskellige træningsformer med forskellige træningsfrekvenser vi har adgang til i Syncrony gennemgås og der vil være god tid til at afprøve de forskellige metoder.

Onsdag den 13. maj
Undervisning i Alpha Theta. Grundlæggende viden og anvendelsesområder for Alpha Theta vil blive gennemgået og der vil være god mulighed for af afprøve Alpha Theta.

OBS: Det er en forudsætning for at afprøve såvel Syncrony som Alpha Theta at man selv har gennemført mindst 20 ILF træningerne. (egentræning).

Pris kr. 8.700
Ved registrering senest 1. marts 2020 kr. 8.200
Deltagere ud over én fra samme arbejdsplads kr. 8.200

Alle priser er eksklusive moms

Tilmeld dig nu!

Udfyld fomularen herunder, så er du godt på vej!

Tilmelding ikke længere mulig

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System